Buffé


Varje fredagkväll serverar vi en medelhavsbuffé på jobbet. Den är magisk.. Finns allt mellan himmel och jord. När kvällen är slut finns det ofta mat över eftersom vi ständigt fyller på. Om jag är ledig dagen efter brukar jag passa på att plocka hem morgondagens lunch eller middag. På bilden finns det:

Hembakatbröd med smör, oliver, tzatziki, spanska köttbullar i tomatsås, ägghalva med majonäs, ett litet fläskfiléspett, baconlindad dadel, salladsblad med räkröra, en omelettbit, bulgursallad och pastasallad. Tror vi har ca 30 olika tapaz att välja mellan så detta är bara en liten del!


 



Kommentarer
Jen

Meh åå, vilken lyx du har!!

SKulle va i himmelen, hehe!

+ också ta hem matlåda till helgen sen!

(...man får ju inte va du, hehe!)

2012-02-14 @ 13:07:44
URL: http://www.misshart.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0