Snabb fusk aioli

Kvällens middag blev snarlik gårdagens. Kände att palsernackorna inte skulle vara i lika bra skick senare i veckan så så fick det bli! Istället för "lussebullesås" blev det en snabb fusk aioli. 

Snabb fusk aioli:
Turkisk yoghurt, gräddfil eller liknande
Majonäs
Vitlöksklyftor
salt
peppar


Blanda ihop allt och smaka av. En del föredrar mer majonäs än yoghurt. En del föredrar mer vitlöksmak än andra.


1 portion:
1 laxfilé kryddad med "Roasted garlic and pepper", svartpeppar och lite salt.
1,5 skalad och hackad palsternacka i stavar med en skvätt olivolja, flingsalt och persilja
In med palsternackan 225 grader ca 10 minuter sänk därefter till 200 grader och kör in laxen ca 10-12 minuter tillsammans med palsternackan. (Rör runt palsternackan då och då)
Hacka gurka, cocktailtomat och fetaost, blanda med ruccola. Strö ev över lite persilja.










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0