Äppelkakslunch





Blev en äppelpaj till lunch, en nyttig sådan. Gjorde den lite annorlunda den här gången,
ytan blev knaprig men mjuk och sockerkaksaktig under.  

Hacka 1 smakrikt äpple och blanda med mycket kanel
lägg i en ugnsäker form/skål
blanda 1 ägg med 1 msk kvarg0.5 dl havregryn, 1 msk valfrittmjöl (hade rågmjöl),
 en gnutta bakpulver
lite salt, kanel och honung
häll smeten över äppelhacket och grädda i 200 grader
 ca 20-25 minuter eller tills kakan fått en knaprig och gyllenbrun yta

Servera med kvarg blandat med vaniljpulver och honung




Kommentarer
karin

Smarrigt :)

2012-03-05 @ 17:01:37
URL: http://raindance.blogg.se/
Julia - matblogg

Naaaee inte du också. Kesellapaj här kommer jag typ! :D

2012-03-05 @ 17:53:01
URL: http://Ibland.nu
MsLiljegren

Åååhh, ser riktigt gott ut! Tack för tipset :)

2012-03-05 @ 19:25:14
URL: http://getdressedforsuccess.blogg.se/
paulina- crazylikeazebra.

SV: oh det var det verkligen! när man har tid och fixa frukostar, då blir det allt bra resultat! :)

2012-03-05 @ 20:19:23
URL: http://paulinasuonvieri.blogg.se/
em

sv: ja, supergott faktiskt! hade aldrig tidigare heller smakat gammeldags messmör, men den smakade mer och var godare tyckte jag!

2012-03-05 @ 20:51:19
URL: http://matomspunnet.blogg.se/
Freja

Mmmm låter gott! :)

2012-03-06 @ 12:18:30
URL: http://frejasfilosofi.blogg.se/
Maria

Men gud vad smart! Detta ska jag minsann ta och prova, låter supergott ju!!

2012-03-07 @ 08:53:03
URL: http://kanelapple.blogg.se/
Tess

Mm vad smaskigt! :) måste testas!

2012-03-07 @ 16:09:38
URL: http://Http://Theresiast.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0