Vit chokladmousse



I torsdags förberedde jag denna vita chokladmousse och igår fixade jag till det sista, 48 st godingar blev det som skickades iväg till en 50 års fest där restaurangen hade catering. Måste säga att jag blev nöjd med resultatet på både moussen och dekorationen, ska bli spännande att höra vad värdinnan och gästerna tyckte.

Vit chokladmousse toppad med färska hallon, blåbär, rivet limeskal,
pressad limesaft, mörk chokladdekoration och citronmeliss.







Kommentarer
Anonym

Vad jobbar du med? :)

2012-03-10 @ 14:19:46
Felicia

Jag jobbar på en medelhavs-restaurang med mestadels grekisk mat. Är egentligen servitris men har även börjar baka och göra desserter då och då!

2012-03-10 @ 16:54:32
URL: http://heywhatscooking.blogg.se/
Anonym

Åh vad roligt det låter, skulle också vilja jobba med mat!

2012-03-10 @ 18:30:41
felicia

Ja det är faktiskt kul! Fast restaurangbranschen har också sämre sidor, som tex lönavtal och stress ;). Men för det mesta är det skoj!

2012-03-12 @ 22:48:47
URL: http://heywhatscooking.blogg.se/
Jenny

Ser fantastiskt gott ut! vad duktig du är!!

2012-03-13 @ 18:02:52
URL: http://cookiesndreams.blogg.se/
Lisa - Kreativ bakning ♥

Åh, det både låter och ser jättegott ut!

2012-03-16 @ 13:20:45
URL: http://muzicmecupcake.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0