Hot Cocoa again



Inget speciellt och väldigt likt gårdagens mellanmål
men man får ju försöka vara så aktiv man kan här ju!

Varm choklad (fanns fortfarande mycket mjölk kvar)
skivad banan, turkisk yoghurt, honung och russin

Turkisk yoghurt är en produkt som jag alltid har i kylskåpet.
Jag brukar köra på varianten med fetthalt 3,5 för då kan man ha den både till kalla såser och som vanlig frukost yoghurt. Tycker den med 10 % fett kan bli lite för tjock och mastig, men ibland kör jag på den för att variera.


Kommentarer
Anonym

Hej..



Hittade din blogg av en slump och är numera frälst av alla goda recept.



Men var hittar du turkisk yoghurt med den fetthalten??

Har varit runt till ica, hemköp, matdax... finns ingenstans ;-(((



2012-06-19 @ 21:12:47
Anonym

Hej..



Hittade din blogg av en slump och är numera frälst av alla goda recept.



Men var hittar du turkisk yoghurt med den fetthalten??

Har varit runt till ica, hemköp, matdax... finns ingenstans ;-(((



2012-06-19 @ 21:14:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0