Kesopannkaka




Nu var det ett tag sen jag gjorde den här favoriten så kände att det var dags igen!

Kesopannkaka i ugn (1 pannkaka):
Sätt ugnen på 225 grader
Bland 125 gram keso, 1 ägg, en gnutta salt och en rejäl dust kanel
smöra/
olja en ugnsform och häll i smeten
grädda i ugnen ca 10 minuter tills pannkakan fått färg på kanterna och blivit fast
Låt svalna lite och vik sedan på mitten
lyft försiktigt över på en tallrik och vik ut den igen
klicka på turkisk yoghurt och sylt, vik ihop och servera



Kommentarer
Rebecca - Life in New York City

Går det att göra i micron tror du?

2012-03-25 @ 21:11:56
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0