Dessert i portionsglas, tips?






Nästa fredag har vi en catering på jobbet och desserten är något jag ska ansvara över. Desserten ska serveras i portionsglas och kunna förberedas dagen innan/tidigare samma dag och vara fräsch på kvällen. Funderar på chokladmousse med spritsad choklad-dekoration. Enkelt och ett hyfsat säkert kort. Men finns det något roligare? Eller någon god smaksättning på moussen? Toblerone låter intressant tycker jag..
Tips skulle sitta fint :)




Kommentarer
Julia - matblogg

På Åhléns finns fina med bra bra priser! :)

2012-02-29 @ 13:00:55
URL: http://Ibland.nu
sofie mumsfillibaba

Jag ääälskar ju panna cotta. Också perfekt att variera. Hallon, vit choklad, lakrits, äpple.....

Mousse är ju också perfekt. En fräsch limemousse eller choklad är aldrig fel!

2012-02-29 @ 14:08:44
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Anonym

Jag tycker något man får gräva runt lite i, hehe! Kan tycka att bara chokladmousse kan bli lite enformigt och mäktigt, men med lite bär eller kex i kanske?

2012-02-29 @ 14:39:02
Sanna

Vilka fina! Tyckte speciellt om idén att använda stjärnfrukt som dekoration.

2012-02-29 @ 15:38:23
URL: http://engnuttasocker.blogg.se/
Julia - matblogg

Hahhaha snacka om att jag läst fel ;).



Svar: kesokakan var ju det godaste inom kesokak kategorin som jag smakat. Helt ljuvligt!

2012-02-29 @ 16:39:41
URL: http://Ibland.nu
Emmy

Oj, så många fina desserter! Chokladmousse är alltid gott och uppskattat. Jag är som Sofie och tycker om pannacotta av alla dess slag. Det är nästan bara att bestämma vilka smaker du vill ha på din dessert och utgå från det när du väljer.

2012-03-01 @ 11:12:42
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Nathalie

Panna cotta är super gott och riktigt lätt att göra går på ca fem minuter och minst 2 timmar i kylen servera med hallon till om det är vanilj panna cotta :)

2012-03-01 @ 20:21:54
URL: http://nathaluegavlik.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0