Söndagsmiddag på Olivia

 
Veckan avslutades med en middag på Olivia med Karin. Ett väldigt populärt ställe med tre olika restauranger i Oslo (en är dock stängd pga renovering). Restaurangen serverar Italiensk mat och är mest känd för sina pizzor. De gör tunna pizzor med massor av olika spännande toppingar. Man kan välja mellan vanlig klassisk tomatsåspizza och pizza utan tomatsås såkallad "Vit Pizza" eller "Pizza Bianca". Jag var dock inte sugen på pizza denna kvällen utan var helt insnörad på en krämig pasta och det fick jag! Super gooo! En pasta med scampi och zucchini i en gräddig vitvinssås. Satt som en smäck! Ett glas vitt till maten och ett glas rött till desert! Fina söndag..
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0