Kesokaka

Dagens extremt snabba, enka och supergoda minilunch består av en kesokaka med turkisk yoghurt och sylt och ett grönt äpple. Blir nämligen middag på jobbet om bara några timmar så fick bli något mindre idag. Har tidigare endast gjort kesopannkaka på stekpannan men detta gör man i ugnen, vilket är enkelt eftersom det sköter sig själv. Fått inspiration från än vän!

  • sätt ugnen på 225 grader
  • blanda en halv liten burk keso, 125 gram (Keso Mini använde jag)
  • ett ägg (mitt var stort)
  • lite salt
  • mycket kanel
  • smöra en teflon form, plåt eller annat liknande
  • in i ugnen ca 10 min. Håll koll. Den ska vara fast i mitten och ha färg på kanterna!
  • Servera med tex fruktsallad, bär, mosad banan, nötter, sylt, turkiskyoghurt, honung, jordnötssmör eller messmör.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0