Krämig äppel-coleslaw med marinerad laxbit

Måste ju se till att mitt enorma vitkålshuvud äts upp! Därför gjorde jag en krämig äppel-coleslaw, till det serverades marinerad ugnsbakad lax. Och det blev MUMSFILIBABA.
Äppel-coleslaw
strimla vitkål och riv äpplen
blanda samman med turkiskyoghurt/gräddfil/cremefraiche och majonäs
en klick diljonsenap
salta och peppra
Smaka av! (vet inte alls hur mycket jag tog av varje)
Marinerad lax
tina laxfiléer och blanda med soja, honung, salt och pressad vitlök
låt mysa en stund tillsammans
grädda 10-12 minuter i 200 grader

Kommentarer
livetoday - 52 kilo
JA! jag åt den igår igen. hade lite lite mer chili då också, då brände det till och var jätteuppfriskande :D avokadokrämen är grym! :)
Clara&Carros receptblogg
svar: Ja absolut bättre än dem bruna!! Testa testa!! :D galet goda!
Hanna Håkansson [ Foto/Musik ]
:D
tusen tack, glad jag blir :)
em
sv; det kommer snart ;)
Malin
Kassler + bea är en fin kombo, testa det!! :)
Julia
Spis och deli mat ju! Åt det idag och mumms vad gott det är!
Trackback