Philadelphialax



Philadelphialax:
Sätt ugnen på 180 grader
Bre på 25 gram philadelphia/färskost (gärna med smak) på en tinad laxfilé
Strö över lite ströbröd och rivet lime/citronskal
In i ugnen ca 15 minuter

Jag serverade med råris som jag kokade enligt anvisningarna, därefter på med lite olivolja, rör runt. Tillsammans med grönsallad och en bit brieost (för det är gott o behövdes ätas upp)

Trots att jag älskar sås och tycker inte om när det är torrt så behövdes det ingen sås till den här rätten. Blev tillräckligt krämigt och gott med färskosten på den saftiga laxbiten. Så se till att laxen inte blir bakad för länge bara!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0