Saffranskladdkaka

Här har vi kladdkakan jag åt igår på jobbet. Supergod! Man ska inte ha inne den förlänge i ugnen bara! :)

  • 100 g smör
  • 100 g vit choklad
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 paket saffran

Stöt saffranet med lite av sockret och eventuellt lite hett vatten. Smält smöret tillsammans med chokladen så att den löser sig helt. Blanda alla ingredienser och häll i en smord form. Grädda i cirka 15 minuter i 200°. Den ska vara kladdig, ställ svalt och låt stelna innan servering.




Bilder från matplatsen.se



Kommentarer
Tess

Vad gott!

2012-02-19 @ 14:43:03
URL: http://theresiast.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0