Stekt blodpudding/blodkorv



I know, sounds discusting..
Men det är faktiskt riktigt gott och om jag skulle smaka detta utan att veta vad det var så skulle jag aldrig kunna gissa på att det är från ett djur. Det smakar lite pepparkaka eftersom det är kryddat med kanel. Knaprigt och gott! Man ska ju inte ta reda på hur det är gjort utan bara tänka på att det är bra för miljön när vi tar vara på allt och inte bara det fina köttet på djuren. Så testa!! Ruskigt billigt!


Skiva puddingen i lagom tjocka skivor och stek i lite smör på båda sidorna. (Jag steker ganska länge)
Servera med rivet äpple, kvarg/turkisk yoghurt med kanel och en sked lingonsylt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0