Ugns kesopannkaka
Här har vi dagens snabba lunch! Blev en väldigt sen frukost hos lillasystern min och sedan blir middagen inte så sen, så idag får det bli en lättare lunch och sedan något lättare till kvällsmål.
Once again för detta är ju så himla gott och smidigt att ingen får missa det!
Ugnskesopannkaka (en stor pannkaka):
Sätt ugnen på 225 grader
Blanda ca en halv liten burk keso (125 gram)
med 1-2 ägg (Jag tar ett stort ägg med 2 gulor i)
Tillsätt lite salt och ös på kanel
Smöra en teflonplåt eller en ugnsäker form av något slag
In i mitten av ugnen ca 10 minuter
Ha koll! Den ska vara fast i mitten och ha färg på kanterna
Låt svalna ett litet tag och lyft försiktigt upp den med en stekspade
Väldigt proteinrikt, servera med kvarg, bär, frukt och nötter för sundare alternativ.
Jag serverade med turkisk yoghurt och jordgubbssylt

Gud den ser verkligen god ut! Vilket bra recept. :)
Mm, ser supergott ut!