Glaserad lax med mangosalsa





Himmelskt gott.. Extra gott efter en powerwalk, ett corepass och en runda på gymmet.
Dock fick jag en chock när jag kollade kvittot och såg att en avokado kostade 16,50 :-. Wtf?!
Jaja det blev värt det efter första tuggan! ;)

Mangosalsa:
Hacka färsk mango, avokado, rödlök och fetaost
Krydda med lite örtsalt och chiliflakes
Droppa över citronsaft och olivolja
(eller som jag, citronoljan på bilden, en present jag valde till mig själv från mamma)

Laxen:
Tina en laxfilé, krydda med örtsalt
Baka i ugnen ca 12 minuter i 175 grader
Blanda pistash och citroncremen med citronoljan och glasera laxen

Den där cremen är to die for! Att bre den på söta kex, som jag också valde som present, så sjukt gottt.



Kommentarer
anna-lena

Nu fick jag inspiration till morgondagens middag till mig och Victor Tack!! Pusss saknar dig väldigt....mycket :)

2012-06-04 @ 22:31:22
URL: http://heywhatscooking.blogg.se/
anna-lena

Åh,nu fick jag inspiration till middagen imorgon för mig och Victor .Tack! Saknar dig väldigt ...mycket Puss och Kram

2012-06-04 @ 22:42:28
URL: http://heywhatscooking.blogg.se/
Sanna

Åh vad härligt somrigt!

2012-06-10 @ 00:24:08
URL: http://engnuttasocker.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0