Äppelkakslunch
Blev en äppelpaj till lunch, en nyttig sådan. Gjorde den lite annorlunda den här gången,
ytan blev knaprig men mjuk och sockerkaksaktig under.
Hacka 1 smakrikt äpple och blanda med mycket kanel
lägg i en ugnsäker form/skål
blanda 1 ägg med 1 msk kvarg, 0.5 dl havregryn, 1 msk valfrittmjöl (hade rågmjöl),
en gnutta bakpulver,
lite salt, kanel och honung
häll smeten över äppelhacket och grädda i 200 grader
ca 20-25 minuter eller tills kakan fått en knaprig och gyllenbrun yta
Servera med kvarg blandat med vaniljpulver och honung

Smarrigt :)
Naaaee inte du också. Kesellapaj här kommer jag typ! :D
Åååhh, ser riktigt gott ut! Tack för tipset :)
SV: oh det var det verkligen! när man har tid och fixa frukostar, då blir det allt bra resultat! :)
sv: ja, supergott faktiskt! hade aldrig tidigare heller smakat gammeldags messmör, men den smakade mer och var godare tyckte jag!
Mmmm låter gott! :)
Men gud vad smart! Detta ska jag minsann ta och prova, låter supergott ju!!
Mm vad smaskigt! :) måste testas!