Banankesokaka




OMG säger jag bara, det var för jäkla gott det här! Mycket godare än sist och tror det beror på att jag då hade ett för stort ägg till mängden keso + att jag varken hade någon frukt eller kanel. Banan hade min vän Julia i sin kesokaka och jag visste direkt att det skulle passa mina smaklökar (Ibland.nu).

Banankesokaka (1 portion):
Blanda ungefär 100 gram keso med 1 ägg, 1 slarvigt mosad banan, lite salt och mycket kanel
lägg röran i en ugnsäker form/skål och toppa med kokos
 grädda 25-30 min (beroende på hur stor formen är, större form ca 15 min)
i 225 grader, tills kakan fått fin färg

Jag toppade med kvarg utblandat med turkisk yoghurt, hackad mandel, russin och ringlad honung



Kommentarer
Sofie

Tack så jättemycket för NY tipsen, att du orkade skriva allt :D

Clara&Carros receptblogg

Åhhh detta ska testas, jag ( carro) som älskar banan och keso och kanel måste verkligen göra detta snarast! Mums vad gott det verkar! :D

2012-03-06 @ 20:45:53
URL: http://ccfoodfunnies.blogg.se/
Julia - matblogg

Mmmmm love it :)!

2012-03-06 @ 21:38:05
URL: http://Ibland.nu
Mikaela - Matverkstan

Spännande denna skall jag testa!

2012-03-06 @ 23:03:03
URL: http://matverkstan.wordpress.com
linn

Vilken fantastiskt fin blogg du skriver! Älskar alla bilder på dina goda maträtter. Påminner lite om den jag själv skriver :-) Ha en grymt fin kommande vecka! /L

2012-03-11 @ 20:24:45
URL: http://drivkraften.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0