Kesoplättar



Kesoplättar i stekpanna
 (1-2 personer beroende på hur hungrig man är):

Blanda 1 burk keso (250 gram) med 2 ägg, 3 msk valfritt mjöl och lite salt. Ev kanel.
Hetta upp olivolja i ett plättjärn eller stekpanna och stek små plättar på medelvärme.
Låt plättarna stelna innan du vänder dom.
Servera med tex kvarg/turkiskyoghurt, sylt och frukt.




Kommentarer
karin

gott :)

2012-03-03 @ 12:35:17
URL: http://raindance.blogg.se/
Frida

åh vad gott med kesoplättar!! :)

2012-03-04 @ 15:43:26
URL: http://fridacsvensson.blogg.se/
Pralin från matmedmera

Oj! de måste jag testa imorgon

2012-03-04 @ 22:07:58
URL: http://www.matmedmera.eu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heywhatscooking

Mat&Bakblogg

RSS 2.0